​Pogovorno poslovanje: Kako presegati poslovne cilje s pomočjo umetne inteligence

Kot partner dogodka vas vabimo na brezplačni dogodek, ki bo potekal 11. 5. 2021 in na katerem bo predaval Gereth Lewisem.

Raziskave kažejo, da že več kot 70 % uporabnikov prisega na pogovorno poslovanje, želja po nakupovanju prek klepeta pa ni več omejena zgolj na generacijo Z in milenijce, pridružuje se jim kar 82 % populacije 65 let in več.


Digitalna izkušnja se bo razvijala tudi po COVID - 19. Podjetja, ki bodo posegala po inovativnih kanalih za izboljšanje uporabniške izkušnje, bodo v veliki prednosti.

Kako uspešne blagovne znamke izrabljajo možnost povezanosti kupcev prek kanalov, ki jih ti najpogosteje uporabljajo v vsakdanjem življenju za stik s prijatelji in svojci? Kako s tem povečajo konverzije in nakupe?

Pogovorno poslovanje ponuja odgovore na reševanje izzivov današnjega časa, predvsem pa vzpostavlja sodoben način komuniciranja prek pametne platforme v oblaku, ki jo lahko podjetja in blagovne znamke uporabijo za interakcije s kupci na kanalih, kjer so najbolj prisotni oziroma kjer jih lahko najbolj učinkovito nagovorijo ob pravem času.


Več o dogodku in brezplačna prijava>> tukaj.

0
Feed