Vabimo k ponovnem ogledu: ARISA delavnica za poslovne odločevalce

Ste zamudili spletno delavnico na temo: Kako uporabiti umetno inteligenco? Strateško vodenje v dobi umetne inteligence, ki je potekala 8. marca 2024. Dogodek smo organizirali kot partnerji Erasmus+ projekta z naslovom Artificial Intelligence Skills Alliance (ARISA).

 

Dogodek se je osredotočil na razumevanje tveganj in priložnosti, ki jih UI predstavlja za organizacije. Na strnjen, informativen in interaktiven način so udeleženci delavnice odkrili, kako učinkovito krmariti na področju UI in izkoristiti njen širok potencial.

 

Na delavnici so bile obravnavane tri tematike:

  • Opolnomočenje odločevalcev: Preobrazba poslovanja s pomočjo UI, ki sta jo predstavila Dr. Pia Hautamäki in Dr. Katri Salminen z Univerze v Tampereju (Tampere University),
  • Temna stran UI in kako se znebiti strahu pred njo?, ki jo je predstavil Dr. Andrew Tuson z Varšavske šole za informatiko (Warsaw School of Computer Science) in
  • Razvijanje uspešne strategije za UI, ki jo je predstavil Dr. Xander Lub z Univerze za uporabne znanosti v Utrechtu (HU University of Applied Sciences Utrecht).

 

PPT predstavitev z delavnice je na voljo spodaj.

Posnetek delavnice je na voljo tukaj.

ARISA_Unlocking-AI-Workshop-8.3.2024
0
Feed