Iniciativa AI4SI na NLB Hackathon 2021

Predsednik iniciative AI4SI g. Mitja Trampuž med panelisti na okrogli mizi!

V sklopu NLB Hackatlona - Data Science bosta potekali tudi 2 okrogli mizi. Mitja bo sodeloval na okrogli mizi z naslovom Data Scientist: The most attractive Job of the Future: NLB Hackathon 2021 – Data science.


Hekaton je organizirano tekmovanje v reševanju poslovnih in tehnoloških izzivov ter združuje posameznike z znanjem in izkušnjami z različnih področij, ki na podlagi danega izziva / problema s strani organizatorja tekmujejo v reševanju tega izziva. 

Tekmovanje bo potekalo v inovativni obliki, z namenom ustvariti in razviti nove poslovne ideje, programske kode oziroma digitalne produkte ter ustvariti možnost potencialnega nadaljnjega sodelovanja organizatorja z udeleženci hekatona. 

Hekaton bo potekal na daljavo, in sicer v virtualnem okolju z uporabo aplikacije MS Teams, kjer bodo registrirani udeleženci lahko nalagali, delili in urejali svoje dokumente oziroma programske kode.
Vsak posameznik, ki želi sodelovati, bo moral pred potrditvijo udeležbe na hekatonu opraviti registracijo preko aplikacije CornerStone, do katere bo dostopal preko spletne strani organizatorja (http://www.nlb.si/hackathon-2021-data-science).


Registrirate se lahko do 6. 6., tekmovanje bo potekalo od 8. 6. - 24. 6.


Izčrpne informacije glede prijave, pogojev sodelovanja si lahko preberete>> tukaj

0
Feed