Vabilo: Slovensko-nemški forum o umetni inteligenci

12. 2. 2024, 9.00 - 15.00, Gospodarska zbornica Slovenije

Vabimo vas na Slovensko-nemški forum o umetni inteligenci, ki ga organiziramo Iniciative AI4SI (Združenje za informatiko in telekomunikacije) in Zbornica elektroindustrije skupaj v sodelovanju z Veleposlaništvom Zvezne republike Nemčije v Ljubljani in Slovensko-nemško gospodarsko zbornico (AHK Slovenija). 

 

Na dogodku se bodo vizionarji in strokovnjaki za umetno inteligenco srečali z vodilnimi gospodarstveniki in političnimi odločevalci v Sloveniji in Nemčiji. Na dogodku bo sodeloval tudi Mitja Trampuž, predsednik iniciative AI4SI.

 

Namen dogodka je spodbuditi izmenjavo znanja na področju umetne inteligence in hkrati prikazati primere dobrih praks, ki se že izvajajo v vsakdanjem poslovnem življenju.Čas bomo posvetili tudi vprašanju o regulaciji UI in vlogi, ki jo pri tem igra podporno okolje.

 

Za pester spremljevalni program pa bo poskrbela Nemška turistična organizacija (DZT), ki bo imela v preddverju DZT kotiček, v katerem boste z VR očali in aplikacijo V objemu nemške narave raziskovali turistične znamenitosti Nemčije kot počitniške destinacije.

 

Dogodek bo namenjen tudi druženju in izmenjavi mnenj. Udeležba na dogodku je za člane brezplačna. Število mest je omejeno, zato je potrebna predhodna registracija.

 

Več o programu si lahko preberete tukaj.

 

0
Feed