VIDEO: Skupaj s partnerji gradimo Podatkovni prostor za znanja in veščine!

Pripravili smo video, kjer boste spoznali naše poslanstvo in aktivnosti za razvoj ekosistema za izmenjavo in dostop do podatkov o znanjih in veščinah ter o priložnostih za zaposlitev in učenje.

V Združenju za informatiko in telekomunikacije smo eden izmed 14 partnerjev, ki sodelujemo na EU projektu Podatkovni prostor za znanja in veščine (DS4Skills). Pripravili smo video, kjer boste spoznali naše poslanstvo in aktivnosti za razvoj ekosistema za izmenjavo in dostop do podatkov o znanjih in veščinah ter o priložnostih za zaposlitev in učenje.

Povezava do videa.

Po ogledu videa vas vabimo, da se seznanite s celovitim in strukturiranim pregledom obstoječih platform, storitev, aplikacij in pobud s tega področja - Interactive inventory of skills data initiatives. Pregled je prosto dostopen vsem, ravno tako lahko sami dodate svoje projekte. S tem ta pregled nenehno raste in nudi posodobljen nabor informacij povezanih z veščinami. Povečajte prepoznavnost vašega podjetja in vaših pobud tudi izven Slovenije! Povežite se z drugimi člani podatkovnega prostora in sodelujte pri izmenjavi dobrih praks.

Dodajte svoj projekt tukaj.

 

VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

DS4Skills spletna stran I LinkedIn I Twitter

0
Feed