e-Seminar: Vodič uvajanja umetne inteligence v mala in srednja podjetja

V seminarju smo predstavili načine, kako uvesti umetno inteligenco v podjetja. Opisali smo načine in poti uvajanja umetne inteligence, ki podjetju omogočajo, da se izogne pastem ter da pride do čim boljših rezultatov v čim krajšem času.

 

V pobudi smo pripravili brezplačni Vodič uvajanja umetne inteligence v mala in srednja podjetja v Sloveniji, ki si ga lahko preberete tukaj. Vodič povzema dobre prakse za pripravo podjetja na uvajanje UI – vodil vas bo skozi ključne odločitve, ki jih morate sprejeti na poti uvajanja v poslovanje.

 

Vabimo vas, da s pomočjo »AI Business Research« ocenite, kako je vaše podjetje pripravljeno na uvedbo in stopnjo privzemanja UI. Individualizirano poročilo o oceni pripravljenosti in stopnji privzemanja pridobite na povezavi: www.aibusinessresearch.eu.

 

V okviru neprofitne organizacije European AI Forum, katere ustanovitelj je tudi naša iniciativa AI4SI, vas vabimo na osrednji spletni dogodek organizacije, ki bo 5. 7. 2023. Organiziramo ga skupaj z ostalimi 8 »sestrskimi« organizacijami s področja umetne inteligence. Tema tokratnega foruma bodo veliki jezikovni modeli, Akt o umetni inteligenci in še mnogi drugi. Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

 

Radi bi vas tudi obvestili, da smo partner na Erasmus+ projektu z naslovom ARtificial Intelligence Skills Alliance (ARISA). Skupaj s partnerji smo v mesecu maju pripravili dokument, v katerem smo analizirali in pripravili poročilo  o najbolj zaželenih veščinah s področja umetne inteligence za leto 2023. Dokument si lahko preberete na spletni strani projekta tukaj.

 

Vabljeni, da nam sledite na LinkedInu.

 

Posnetek celotnega seminarja:

https://youtu.be/YG0xwVlutMo

0
Feed